BARF BUFFET® is een innovatief concept dat de hondeneigenaar in staat stelt zijn eigen complete, vriesverse maaltijd voor zijn of haar volwassen hond samen te stellen op een eenvoudige, nutritioneel verantwoorde manier.

Ons buffet bestaat uit onbewerkte, rauwe grondstoffen, zoals spiervlees, organen en bot, en licht geblancheerde groenten en fruit (de BARF BUFFET® Veggie burger, maximaal afkomstig van lokale leveranciers. Op die manier zorgen voor een zo gezond mogelijke voeding op een ecologisch verantwoorde manier en ondersteunen we indirect de lokale landbouwers.

Sommige baasjes zullen uitsluitend met spiervlees, organen en bot willen werken om tot een complete maaltijd te komen, en dit door te variëren tussen verschillende eiwitbronnen. Andere zullen verkiezen om geen bot te gebruiken en onze BARF BUFFET® VitaMin toe te voegen om zo tot een complete maaltijd te komen.

Wat je ook verkiest, bij BARF BUFFET® zullen baasjes die het een plezier vinden om voor hun hond te koken, volledig tot hun recht komen.